onsdag, oktober 21, 2009

jag tror på Gud när du dansar för mig.

22:12

igår kväll slappnade jag av när jag kom i säng och kände att OJ, vad trött jag är! tre timmars träning, så det var en välförtjänt och bra känsla. :)

tja, det har inte hänt så mycket alls, mitt liv knatar så stillsamt på - jag sitter hemma hos Mikkis i en fåtölj/soffan på dagarna och försöker läsa så mycket som möjligt utan att somna (det går inte alltid så bra. jag skulle "vila ögonen" igår, somnade och sov som en gris i en timme. vad hände där?!). idag bröt vi av pluggandet med ett gympass strax efter lunch, det var behövligt och rensade skallen på ett mycket effektivt sätt. :)

tog igen förra veckans poppin-klass (förra torsdagen fick jag det värsta magknipet jag haft på länge och kände mig mest miserabel hela kvällen. ingen dans med andra ord.) idag och det var lika galet kul som förut. i och med att det börjar dra ihop sig mot showcase (okej, det är över 6 veckor kvar, men ändå! :)) får vi äntligen reda på vilka koreografier vi ska köra och kan börja finslipa. känslan jag har nu mot förra året är det en himmelsvid skillnad på - förra terminen var jag rätt skräckslagen och äckligt nervös för att stå på scen och dansa. den här terminen ser jag fram emot det mer än något annat, det kommer bli helt awesome. jag kommer vara helt awesome. vad sägs om det va? ;)

1 kommentar:

Julia sa...

jo sånna bilder får man lägga upp. dem var väldigt goda oxå. :)Pussi!