tisdag, september 01, 2009

viva la vida.

20:49

jag är lite småtjurig över att Petter ska spela i Sthlm på typ den enda lediga helgen jag har på en månad och jag kan helt enkelt inte åka det. studentekonomi. satt med min budget igår och räknade och trots extrajobbande ligger jag fortfarande ett par hundra back, eftersom jag var tvungen att köpa ny mobil (jo, faktiskt behövde. min gamla var 4 år och började sluta fungera) och måste åka till Umeå för distanskursen. poff! över 3000 spänn borta. jag får försöka jobba lite mer, helt enkelt.

idag började skolan och jag, Mikkis&Banana inställde oss i rätt sal vid rätt tid och fick huvudet fullproppat med information om vad vi ska göra det närmsta halvåret. det är lite överväldigande, men om en vecka har jag nog hunnit smälta det och stillat den lilla känslan av panik som alltid infinner sig i skolstarter. :)

dansat också, denna eftermiddag NYC för Twin D. vi gick igenom olika steg i olika stilar, övade waves och popping och groove. jag gjorde tydligen något gravt fel i gymträningen i måndags, för vad jag tyckte kändes som ett lagom tungt pass har lämnat en sjukt värkande träningsvärk efter sig i armar, ben och rygg. när Twin D förklarade: "Och i det här steget vill vi inte skutta upp och ner, så böj på benen och jobba i samma nivå." kved jag tyst inombords och skuttade så gott jag kunde (det vill säga långsamt och med plågat ansiktsuttryck. :P)

efter dansen pallrade jag mig till Kollektivet, där vi (det vill säga Mikkis, Banana och Kombo. jag var svettlök efter dansen och duschade.) lagade stekt strömming med potatismos och riven morot samt lime-och-basilikasmör. sen njöt vi av vår mat och snackade skit ett bra tag. :)

hemma nu. trött och fortfarande lite lätt förtvivlad över att jag inte kan rgistrera mig på min distanskurs. ringa supporten imorgon. nu vill jag bara gå och lägga min träningsvärkande kropp i sängen. idag har varit en bra dag. jag har varit så glad, över att äntligen få träffa Banana&Mikkis på mer regelbunden basis, över dansen och över det ljuvliga strålande solskenet som sken över Göteborg idag. :)

Inga kommentarer: