måndag, augusti 31, 2009

dansa som ingen såg dig.

21:44

DANS! <3
det bubblar i hela kroppen, som sockerdricka. nu börjar det lägga sig, annars har jag varit på konstant adrenalinkick sen halv fem idag. började med isolation med Twin T, sen en timmes håltimme som jag spenderade med att slipa på bröllopskoreograin, därefter en timmes NYC, återigen med Twin T. sen bråttom, bråttom till tåget, men jag nästan svävade iväg till spårvagnen. helt genomsvettig med en redan begynnande träningsvärk i magen och ryggen tröta ben och och höfter. lycklig, så lycklig som man bara kan vara när man ägnat sig åt något man tycker riktigt mycket om.

jag vill verkligen förmedla hur jag tycker det är, den ljuvliga känslan av att passa in helt, att finnas i det sammanhang jag trivs och känner mig hemma i. det är ingen i min bekantskapskrets som dansar, ingen annan med stora byxor och keps. men där... åh, det sitter i väggarna, musiken, rörelserna. och världens bästa lärare, Twisted Twins, Joje, Pop-A och alla andra som jag inte har men som alltid är lika snälla och måna om att hjälp om det skulle vara något. jag har saknat det, oh så jag har saknat det hela sommaren.

det känns att det är jag också. förra halvåret hände det så mycket och vips stod jag förvirrad och visste inte riktigt vem jag var längre. man har en del av sin identitet i de saker man gör och när allt vänds upp-och-ner är det lätt att bli lite vilsen. jag ska inte påstå att jag vet precis vem jag är nu, men jag börjar känna mig säker i mig själv igen och det är en väldigt skön känsla. :)

trött. fick träffa Mikkis en stund idag också, och imorgon rivstartar vi vår termin med att äta lunch i skolan, ha intro och sen laga mat (strömming!) hos Mikkis. mina flickoooor! <3

Inga kommentarer: