måndag, september 28, 2009

dagen som gått i ett i ett i ett.

22:59

faaan, vad mycket det är nu. jag tänkte verkligen gå och lägga mig vid tio idag, men har fått sitta och skriva rent föreläsning jag och GusMemma ska hålla imorgon (pirrigt!) för en handbollsklubbs A-ungdomar - ca 40 st 15-åriga tjejer och killar. det kan bli succé, det kan bli pannkaka. jag hoppas på det första. :)

idag - upp vid 6, morgonpromenad. dusch, frukost, iväg till skolan för att lämna bok till Mr. Pettersson och träffa GusMemma för att pyssla med föreläsning. runt halv ett drog jag till Mikkis där vi åt lunch innan vi försökte knäcka statistikuppgifterna inför morgondagens lektion. halv fyra drog jag, först till biblioteket och lämnade/hämtade böcker och sen hämtade jag upp Dalmasen påväg till TFDA - han skulle följa med och titta och agera pausunderhållning efter klassen. :) dans, paus, dans. hem, duscha, äta, förbereda morgondagens mat och så skriva föreläsning och fixa med budget.
i ett i ett i ett. imorgon blir likadan. förhoppningsvis blir resten av veckan inte lika späckad. :)

vansinnig träningsvärk i nacken och framsidan av halsen(wtf?!) efter kasta-och-släng-med-huvudet-koreografi i två timmar igår. det känns i ryggen också och okejdå, jag är kanske inte van vid att dansa tre timmar sträck. men kul är det. :) ska dessutom gå poppin-workshop för SugaPop, en danslegend som har dansat i b. la. "The Electric Bogaloos" har koreograferat/inspirerat och lärt upp många av dagens legender som tex. Michael Jackson. första gången han är i Sverige och han kommer till MIN dansskola, hur coolt är inte det? :D 10:e oktober, 1,5 timme. will be the coolest thing ever.

jag är seriöst ledsen över att Dalmasen ska flytta hem. jag är vrålego och vill ha kvar honom här. jag tycker ju om honom. vem ska jag nu mobba för att han tycks överleva på makaroner och korv? craaaap. =/

Inga kommentarer: