onsdag, september 30, 2009

baby, we just happend.

22:22

jag ska inte ens försöka gnälla om att jag är trött, för det är så självförvållat som något kan bli. istället ska jag ta och masa mig i säng alldeles strax.

jobbet idag blev lite kombinerat med pluggande ändå - satt och letade artiklar om hög temperatur och artiklar och böcker till ämnesfördjupningen tills ögonen nästan gick i kors. sen en sista promenad med Dalmasen runt Safjället på ett bra tag. fick lång, hård kram när vi sa hejdå, och visst kniper det lite i hjärtat nu. suck.

TFDA ikväll bjöd på riktigt bra poppinklass med Pop-A som lyckas få varje klass att bli både spännande, utmanade och sjukt rolig. värsta delen på lektionen var sist när vi bildade ring - på med musik och så in och dansa en i taget. jag vet att det inte borde vara så, men hej prestationsångest. ja är inte van att freestyle:a och poppin är nästan helt nytt för mig. jag blir stel, förvirrad och känner mig skämmig i hela kroppen. men jag försökte, var inne två gånger. :) pratade med Pop-A efteråt som muntrade upp, gav tips och försäkrade att det kommer kännas bättre. helt underbart med stöttande lärare. <3

nej. i säng med mig!

Inga kommentarer: