söndag, september 13, 2009

ännu en bra söndag.

22:19

varken igår eller idag har jag egentligen gjort något mycket att hänga i julgranen. jag börjar bli riktigt bra på att ha helg, att slappna av och tillåta mig själv att bara ta det lugn och ha det skönt. :) idag sov jag till typ nio och har bakat bröd. jag tänkte gå till Stadsbiblioteket med lite böcker, men det bidde inte av. och dansat hiphop såklart! bästa avslutet en helg kan få. :)

idag har jag verkligen praktiserat att leva efter min "nya" filosofi: "Saker och ting blir bara så komplicerade som jag gör dem." vilket innebär att jag inte ältar saker utan försöker lösa det som lösas kan och det som jag inte kan göra något om lägger jag på tankehyllan och struntar i tills det eventuellt går att göra något åt. det funkat fantastiskt bra hittills. jag är nöjd och stolt över mig själv. :)

jag har pratat i telefon med min Juja ikväll, underbart att höra hennes röst och skratt! imorgon blir det plugg @ Kollektivet med Mikkis som är hemma (!:)) efter sitt veckolånga besök i Grekland. och så dans såklart. ;)

1 kommentar:

Mikaela Mars sa...

Låter grymt. det är en sann konst att bli bra på att göra helg! :)