torsdag, augusti 20, 2009

världen är full av idioter.

13:36

jag måste bara spy lite galla över en insändare jag såg i Graffiti idag i GP. en tjej, ingen ålder angive, berättade att hennes kille hade bett henne raka magen. (?!) när hon sedan vägrade har han sedan dess vägrat att träffa henne förrän hon rakar magen. hon var väldigt ledsen och undrade vad och hur hon skulle göra.

jag spyr. nästan. jag får seriösa kväljningsanfall och vill spy. först och främst på killen. vad i HELEVETE?! är det för jävla 7-årings-beteende? respektera din tjejs kropp, det är hennes egen och det hon inte vill göra, ska hon inte göra. punkt.
sen vill jag även spy för 1. hon inte redan gjort slut med pappskallen ifråga. 2. för att hennes naturliga svar på sånt beteende BORDE vara något i stil med: "Raka din egen jäkla mage och ha så kul med den, för min mage kommer du inte är närheten av igen. Tack och adjö."

jag skäms och skräms av att leva i ett samhälle där tjejer inte gör slut med idioter som vägrar träffa dem för att de inte vill raka magen.


...MAGEN?!
herregud.

2 kommentarer:

Mikaela Mars sa...

Gränsen flyttas hela tiden, och det är märkligt att kvinnors kroppar för så många unga killar är något som är naturligt att modellera, omforma, ställa krav på. Blä!

Mikaela Mars sa...

Kul att du kikade in hos mig, du är ett säkert bokmärke iaf, tokgillar bloggen! :)