torsdag, augusti 20, 2009

don't think that we are that different.

09:13

dagens första kopp kaffe. mmmm. :)
(jaja, det är koffeinfritt, jag vet. it's all in my mind. ;P)

såg en bekant på stan igår och konstaterade till min förvåning att personen ifråga gått och blivit typ... fyrkantig. in a bad way. såg väldigt underligt ut när jag hade en helt annan bild i huvudet.

jag kämpade verkligen för att undvika att göra ont värre igår med halsen. tvättade händerna med perfektionistisk noggrannhet, drack ur bara mitt eget glas, käkade Echinagard och innan jag skulle gå och lägga mig fick jag ryck, slängde alla gamla sängkläder i tvätten, hade ut täcken, kuddar och madrass på balkongen skakade och bäddade rent. jag vet inte om det faktiskt hjälper... men det känns så. återigen - placebo är fina grejer. :)
skämt åsido. det har inte blivit värre i alla fall. :)

torsdag. snart är veckan slut. hur gick det till?! massa roliga saker i form av provklasser på TFDA, Midnattsloppet och skaldjursmiddag på båten i helgen att se fram emot. mest hypad över dansklasserna (snart börjar terminen igen, wohooo!) och mest nervös över Midnattsloppet. jag villvillvill så innerligt gärna att det ska gå vägen och att höfterna ska hålla. jag struntar fullkomligt vilken tid jag får, bara jag kommer runt utan att ha ont.
men, ingen idé att noja sig över det. nej, jag ska vila, sova och äta ordentligt och tänka att det kommer gå bra. jag är inte lika trött idag heller, alltid ett bra tecken på återhämtning. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi är visserligen inte bekanta, men var det mig du såg? För jag tror att jag såg dig vid Lejontrappan iklädd stora jeans, men eftersom jag bara sett dig i träningskläder kände jag inte riktigt igen dig, försökte få ögonkontakt för att avgöra om det var du, men ingen reaktion så antog att det inte var du. Visserligen har jag inte blivit många kg mer fyrkantig sedan du var på mitt spinningpass, så det kanske var någon annan? Eller så var det jag men då vet du att jag gör något åt det eftersom du verkar läsa min blogg ;) Ha det gött!