lördag, augusti 29, 2009

@ Tranås.

13:02

@ Tranås. himmel, det år och dag sen jag var här och inte bara åkte igenom. jag bor hos P Polis med familj och känner mig mer eller mindre som en i familjen (släkt som jag alltid träffar under tiden vi är på Sommarstället. jag gillar dem, de gillar mig. :)) P&A fyller 40 i år, så det är 80årskalas idag och jag är inkörd frön Göteborg för att hjälpa till med maten. jag har hackat lök i en timme (och kommer sannolikt få hacka mer snart), skurit tunnbrödssnittar och tortillapizzor, klippt bakplåtspapper... osv osv. och löst Melodikrysset. ;)

igår bjöd på kinamat och lite TV-tittande, Kristallgalan var det tydligen. absolut bästa uttalande stod Carina Berg för när hon tog emot priset för "Bästa kvinnliga programledare". hon skuttade upp på scen med ett stort leende i ansiktet och med kristallen i ena handen och andra handen på den tjocka putande magen (hon är jättegravid) utbrast hon: "OJ! Jag är så hormonell!" och vi vred oss av skratt i soffan. kvällen avslutades med mig i P&A:s nyrenoverade badrum, liggandes i badkaret med inbyggd värme och bubbelbad tills jag blev skrynklig som ett russin. :) sen somnade jag gott och sov som ett berg (turligt nog inte i badkaret. :P)

sista träningspasset för veckan kördes imorse - gång, försiktigt jogging och avslutningsvis gång igen. 18 minuter smärtfri löpning. duktiga höfter. :) imorgon får de vila innan det är dags att köra igång DANSEN! på måndag. ohh, jag blir helt pirrig och glad i hela kroppen bara jag tänker på det. :)

nej, nog med paus nu, dags att bege mig ut i köket och göra mig nyttig igen. :)

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Så kul att Carina vann, I love her!

Fummelfot sa...

@ Mikaela: Ja, jag vet! Hon är så härlig och spontan, svårt att inte tycka om henne. :)