fredag, augusti 28, 2009

and so it starts all over again.

13:54

eller inte riktigt all over again. men i och med Midnattsloppet och efterverkan i form av trasslande höfter som har stramat och gjort lite småont under veckan, så har jag fått tänka om, backa lite i träningen och typ "börja om" med löpningen. men det känns rätt OK. jag menar, sätt lite perspektiv på saker och ting - för tre-fyra månader sen kunde jag inte sitta ner utan att det gjorde ont, och nu kan jag springa 4 km utan problem. :)
, mjukstart med löpningen idag. i vanliga fall tar jag en promenad på morgonen - idag promenerade jag till mossen, sprang lugnt två varv och gick hem igen. 1,6 km löpning smärtfritt, det känns väl som en bra och lovande återstart? :)

jag tror inte riktigt på det där att jag bara kan vila så går det över. ja, det gör ont när jag anstränger höfterna för mycket, men det gör minst lika ont efter par dagar av inaktivitet - det stramar och känns som adduktorerna hela tiden drar i bäckenet. min hemmasnickrade teori utgår från det pappa sagt angående träning, ("En muskel som aldrig tar i max på träning kommer aldrig kunna ta i max på match") och lyder som följer: "En muskel inte vet hur det är att vara spänd kommer aldrig att kunna slappna av helt." som plus och minus på ett batterie. :) och så stretch såklart. insett mer och mer hur viktigt stretchen är, och speciellt nu när dansen drar igång igen.

annars har jag hunnit med ungdomsmottagningen (fortfarande lågt i Hb-värde, damn it!) och lägenhetsvisning. nu är jag med i budgivning igen, hoppas det går bättre den här gången. :)

Inga kommentarer: