tisdag, augusti 25, 2009

knocks you down.

14:51

hemma igen.
sovit lite oroligt inatt, drömt en massa konstiga saker och vaknat titt som tätt. ändå ljuvligt skönt att vakna i en tom tyst lägenhet och ligga och dåsa sig utan krav på att gå upp. tog en promenad till Stadsbiblioteket innan frukost för att lämna tillbaka mina filmer (som jag inte lyckats få tummen ur och se, dåligt av mig!), men icke, för bibblan öppnade inte förrän kl. 10. lite snopen var det bara att traska hem igen.

tanken var att Banana skulle komma hem och vi skulle äta frukost typ 9-10, men när klockan var 10 och hon fortfarande inte hört av sig insåg jag att hon förmodligen sov och lika bra det. man ska ha sovmorgon när man kan. jag åt frukost i lugn och ro, fixade iordning lite och gick till biblioteket igen. känner mig sådär härligt laddad med ork - igårkväll var verkligen precis en sån kväll jag behövde. hann med en promenad med Dalmasen utåt Mölndal innan jag hoppade på tåget hem.

varit och handlat, satt en knäckebrödsdeg och ätit lunch. det innebär dock ett litet problem att handla för ett hushåll med 4 personer om man bara är en som handlar. skulle vara bra med 4 armar ibland. men jag fick hem allt i ett stycke (tack vare min cykel och en ryggsäck. :)).

kusin Lajsa tipsade om en låt med Kayne West och Keri Hilson - Knock you down. jag har fått fnatt på den och spelar den om och om igen. :)
nu ska här bakas knäckebröd! (inte till mig - jag ska ge bort det. mitt rostbröd var helt underbart btw. :))

Inga kommentarer: