måndag, augusti 17, 2009

God save the Queen.

14:31

hemma från London, massa nya intryck och två stela vader rikare. my god, vad jag har gått! fredagen promenerade vi runt och lördagen skulle vi åkte sightseeing-buss och inte gå så mycket, men det slutade med att vi åkte buss och gick en massa ändå. :P London är jättevackert och jag är så glad att vi åkte dit. :)

på jobbet igen. inte precis mentalt utmanande och jag längtar lite tills skolan ska börja. pappi och jag var och hämtade mina nya telefon (Sony Ericsson T707 Spring Rose) alldeles nyss, den ligger nere på köksbordet och laddar sig. Bus och jag skulle gymmat idag, men hon har mystiskt ont i en arm, så jag får överleva denna veckans gym utan henne. det går väl (med nöd och näppe.). beställde massage till imorgon - tänkte först att de stela vaderna nog kan kurera sig själva, sen kom jag på att jag ska springa Midnattsloppet på lördag och att det nog kan vara bra med två fungerande vader då.

fortsätter att längta efter att flytta hemifrån igen.
längtar efter mitt rum, mitt kök, min matplanering, min oreda och mitt privatliv. i och för sig har jag för tillfället inget privatliv att tala om - det gör mig lite grinig också.

liggandes i min säng igår gjorde jag en lista över saker jag vill göra när jag lever. den blev en bit. jag blev inspirerad.
- paddla kanot
- fjällvandra
- åka snowboard i Alperna
- resa till Indien, Australien, Nya Zeeland, Irland
- tågluffa i Europa (sommaren 2010)
- åka TjejVasan
- resa runt i Skottland
bland annat. nya upplevelser, nya platser. härligt. :)

Inga kommentarer: