torsdag, juli 02, 2009

Skövderesa är min bästa idé på länge.

10:25

i ett sjukligt varmt Skövde. solen ligger på på fönstersidan, så jag började vakna klockan 07:15 av värmeslag. sen dess har jag mest vridit, vänt på mig och dåsat mig fram till klockan 10. vem tänker gå upp när man inte behöver? inte jag i alla fall! :)

anlände typ enligt tidtabell igår (SJ... I say no more.), Bror mötte upp mig perrongen och sen knallade vi hem till honom. han tog en snabbdusch och sen skulle vi gå och handla. efter att ha konstaterat att han nästan inget bröd hade hemma bestämde vi oss för att baka också, så med nyskriven inhandlingslist i näven gav vi oss av. kvällen bestod av att laga mat (thaikyckling i ugn), baka tekakor, grahamsrutor och smulpaj med rabarber. avslutningvis åt vi smulpaj och kollade på "Slumdog Millionaire" innan jag ockuperade soffan för att sova. <3-kväll.

nu ligger Bror och sover och jag ska strax iväg till affären för att handla lite saker till min lunch. allt är stökigt och i kaos i hans lägenhet, men i mig är det lugnt och garmoniskt. jag mår bra här. jag har saknat honom.

Inga kommentarer: