torsdag, juli 30, 2009

samma låt på repeat.

11:23

jag har Lokes "Schyssta killens sång" på repeat och kan inte sluta skratta åt den lika mycket varje gång.

idag var det intervallträning inplanerat. jag hade ingen motivation igårkväll och den hade inte höjt sig särskilt mycket när jag vaknade imorse (som jag förresten gjorde av att någon kom och ringde på dörren klockan halv nio. första gången ignorerade jag det. andra gången kollade jag klockan, kurade ner mig i täcker igen och tänkte tolerant: "Så FAN heller!". mitt morgonhumör är underbart. :P) men, eftersom jag är en självspäkande människa/ibland kan uppmana en självdisciplin som inte är är av denna värld (pick one...) så kom jag upp, på med träningskläder, iväg till Safjälletr och genomförde det planerade passet. ganska slarvigt, men ändå.
jag avskyr när det känns såhär. det är inte det att jag inte vill träna för att kroppen är trött och vill vila - jag vill inte träna för att det inte känns kul just nu. mitt enda mål just nu är att få höfterna att läka och den motivationen börjar så sakteligen fade:a efter snart två månader.
jag längtar efter dansen, vill ha något visuellt att träna inför och vill gärna ha en träningskompis, så jag kan hänga upp träningens vara eller inte vara på någon annan ibland. plus att lite sällskap alltid är trevligt. :)
turligt nog känner jag mig alltid lika duktig efter att ha genomfört ett träningspass jag egentligen vill strunta i. alltid något. :P

idag har jag en del att pyssla med inför grillkvällen imorgon. regnet hänger i luften ute och det är lite småkvavt, fast det blåser. jag tror jag ska börja med att åka till Mölndal och handla.

1 kommentar:

Julia sa...

jag är lite nere för att jag inte hann träffa dig i helgen när jag var hemma :( ta hand om dig. pussi!