torsdag, juli 16, 2009

I need a fast car.

21:43

på språng mest hela dagen. började med att sova gott och länge och sen ha major diskussion med mig själv huruvida jag skulle köra fysen innan frukost eller äta frukost först och sen åka till gymmet och träna där. argumentet: "Men det är så skönt att ha det klart!" vann en knapp seger, så jag knallade ut på en liten uppvärmningspromenad och körde fys efter det. mycket nöjd. :)

fick skjuts med mamma till Kungsbacka och spenderade lite tid på biblioteket, vilket resulterade i att jag fick bok-hybris, lånade en MASSA böcker och tidningar och fick släpa på en stentung ryggsäck under en svettig halvtimmespromenad till tåget. sooo worth it. :)

efter att ha pustat ut hemma och fixat lite lunch tog jag mig in till stan och skulle köpa ett par skor och gå på Systemet - det resulterade i två par skor. ehhh, jag har ingen karaktär (fast jag har spanat på bägge paren ett bra tag och bägge var på rea... så det känns inte så hemskt.). så, resten av kvällen ägnade jag åt att pimpa det ena paret lite ytterligare och att åka med mamma, Nitti och Lajsa och handla. nu sitter jag och väntar på mat och fattar inte varför i hilvete vi alltid måste äta så förbannat sent på kvällen. folk har inga normala hungerskänslor på det här stället. ingen börjar laga mat förräns apsent om inte jag gör det och, hör och häpna, jag gillar inte att agera morsa hemma hos mina föräldrar. det blir mer och mer så, känns det som. fy bubblan. vill flytta snart igen!

segla imorgon.
woho! :D

1 kommentar:

Lady Hiccups sa...

En halvtimme till tåget?? viket bibliotek var du på egentligen?!
Och vännen, du vet väl att man inte kan få för många skor, det är en omöjlighet ^.~ KRAM!