lördag, juli 18, 2009

nu är det slapparfasoner som gäller!

16:46

sista träningspasset för den här veckan avklarat - imorgon ska jag vila och slappa bäst jag vill. :) hade planerna lagda så att jag skulle cykla till Bunketorp, köra lite fys och sen knalla 3,5:an, men jag väcktes av smattrande regn och fick hastigt och lustigt planera om. (inte så att jag inte bangar ett träningspass bara för lite regn, men finns det alternativ väljer jag gärna det. :P) alltså stoppade jag frukost i magen, ombyte i ryggsäcken och drog in till gymmet i stan. träffade även PT:n som precis blivit klar med sin deff och såg strålande ut! (både humörmässigt och fysisk)
mitt pass gick helt godkänt, höfterna kändes lite stela så det var riktigt skönt att få stretcha ut ordentligt sen. överlag har hela veckan gått bra, utom gårdagens intervallpass som jag körde i en ny backe, som i mitt minne inte alls var lika stenig och ojämn som den visade sig vara på riktigt. lite svårt med stavtekniken, men det gick hyfsat i alla fall. :)

gårdagens segling var slapp och solig. på kvällen var det tänkt att vi skulle ut, Lajsa, jag, Lillebror och Guldlock, men efter att ha mer och mer deprimerad letat Internet runt efter något hyfsat ställe med 18-årsgräns fick jag ge upp och så hade vi en lugn hemmakväll istället. surt. >.<

hittat en ny lägenhet pappa och jag ska och kolla på på tisdag. fingers crossed igen.

Inga kommentarer: