tisdag, juni 02, 2009

jag anar ett slut.

18:43

jag är väldigt sporadiskt närvarande här det senaste märker jag.
tja, det ÄR trots de sista dagarna innan examen och jag har jobbat som en liten blå för att det här ska gå vägen. idag var det slutgiltigt sista "riktiga" skoldagen med opponering... från 08:15-17.15. jippiekayyay motherf... ja, ni fattar. långtråkigt, segt och allmänt bra på att minska den redan obefintliga motivationen inför skolarbete som finns just nu.

men nu är det över.
read my lips.
end of story, slut och färdig. inget mer "sitta och lyssna på andras presentationer"-tjafs. ja, bortsett från redovisningarna på fredag, men det räknas inte. :)
(ja, okej, sen har jag ju en disputation jag måste gå på på torsdag och sen skriva ett A4 om, men det räknas inte, det är bara jag som är klantig och har uppgifter efter mig.)

såklart lyckats skaffa mig dunderförkylning. inte så konstigt att den dyker upp nu - många stressade veckor, slutet närmar sig, slappnar av lite och så triggerpunktskurs i helgen där vi tryckte på en massa svaga punkter --> pang! och förkylningen kommer som ett brev på posten. jag tycker synd om min kropp för tillfället. passar på att trycka i mig blåbär i gröten och en apelsin här och där och så blir det tidig sänggång ikväll (och jag skippade träningen, duktig av mig. :P). det ska nog ordna sig. :)

även tagit tag i mig själv och beställt tid hos en idrottsklinik för att få hjälp med höften som i och för sig har blivit bättre, men liksom inte blir helt bra. måndag eftermiddag ska jag dit och sen har jag förhoppningsvis blivit lite tillfixad. :)

imorgon behöver jag inte gå upp innan klockan sju. det känns bra.

Inga kommentarer: