lördag, juni 06, 2009

dan efter Dagen.

22:10

jag önskade inget mer av min examensdag, den var perfekt (bortsett från vädret, men hey, Göteborg är Göteborg.). jag kände mig som en prinsessa i mina lockar och vita klänning. familjen kom till avslutningen, Claes tal var grymt, jag fick krama Mikkis&Banana och ge dem sina presenter. det kom en massa folk till mottagningen hemma och smörgåstårtan och min cheesecake var lika ljuvligt goda som jag mindes dem. kvällen avslutades på Chez Amis med mat, härligt sällskap och skjuts hem i bil av Bror. somnade lycklig och belåten runt ett-tiden i min säng.

idag har varit en lugn dag fylld av måste-inte-göra-någonting. jag och Lemlas åkte in till stan och strosade, jag shoppade min Billabongkeps jag kikat ut. sen drog vi till Slottsskogen och firade nationaldagen med resten av familjen, överbliven smörgåstårta och Göteborgs Symfoniker som spelade. solen sken. :)

kvällen har varit lite mer lågmäld. förkylningen har inte riktigt gett sig och jag känner mig lite urlakad med början till huvudvärk. tillägg till det så är det Alla kvinnors hatvecka snart och jag känner mig som en vattenmelon. en kärlekskrank vattenmelon. mest intresserad av att ha någon att kura ihop mig vid och somna och inte så mycket mer. den där tröstande tryggheten. yeye.

rummet städat iordning. känns skönt. ska kura ner mig och läsa. imorgon är det en lugn jogg inplanerad och indisk restaurang på kvällen med familjen + mormor och morfar, på mitt initiativ. lovely. :)

Inga kommentarer: