söndag, maj 17, 2009

Gårdagens Varv och framtiden semester.

12:33

gårdagen gick åt skogen.
vid fem kilometer, typ vid bron, började jag känna av höften. vid sju kilometer började det göra ont - sen blev det bara värre och värre för varje kilometer. jag hade gett mig fan på att i alla fall springa en mil och det gjorde jag. närmaste vätskekontroll efter 10-km-skylten hittade jag en människa med väst "Brutna löpare", fick anvisningar om att gå till en bil och att det fanns en filt om jag ville ha. tog en filt, gick och satte mig i bilen och grät av ren besvikelse.

jag vet, jag vet.
realism och yada yada. vad spelar det för roll när det var roligt och jag faktiskt ville kunna fortsätta?

på kvällen var jag på crossdressingparty och vännerna frågade hur det hade gått och jag sa: "Vi pratar inte om det..." och de förstod precis och hittade ett annat samtalsämne. (snälla, don't pity me, jag är arg och besviken och ledsen och inte på trösthumör) kvällen blev bra, jag skrattade och fick annat att tänka på. <3 mina flickor.

idag känns det lite bättre. jag städar långsamt och har påbörjat packandet inför Spanien på tisdag. det har varit "I maj åker vi till Spanien, det är inte såå långt kvar!" så länge, och nu är det om två dagar. längtar!

1 kommentar:

Julia sa...

hoppas du får massa roligt i Spanien. och njut till fullo! pussi!