torsdag, april 30, 2009

välkommen Valborg.

10:55

jag lyckas aldrig sova en natt sammanhängande längre. trots detta och trots mitt uttalande igårkväll om att jag skulle vara aptrött idag bitti så måste jag på något vis ha gjort något rätt, för när klockan plingade igång och tyckte jag skulle upp kände jag mig helt OK. träningsvärken i bhttp://www.blogger.com/img/blank.gifenen har lättat, stelheten släppt det mesta greppet om musklerna... wow. :)

utan alltför mycket stress fick jag frukost i magen och alla saker i ryggsäcken och knallade iväg till tåget. strax efter åtta körde jag igång mitt gympass på Fysiken och det gick riktigt bra. äntligen kan jag lyfta de där eländes 8 kg-hantlarna på bicepscurlen! :D alla vikter ökar stabilt och jag fick beröm av PT:n för tekniken på frontböjen. egoboost. :D när jag kom till sista seten med mage var jag dock förbaskat trött och tänkte elaka tankar om nackskott på människan som uppfunnit stabilitetesträning. :P

duschen tog jag i Kollektivet efter en promenad förbi Grönsakstorget, fortfarande i träningskläder. kortärmat och kortbyxat och jag frös inte nämnvärt, trots att jag var genomsvettig (som vanligt). sol och värme, me like!

strax ska Kombo och jag packa med oss alla grejer ut till Parken och vänta på resten av mina flickor - sen ska vi lapa sol och ha champagnebruch. det är inte synd om mig just nu. :)

Inga kommentarer: