onsdag, april 29, 2009

ride it like you stole it.

22:16

imorgon är det Valborg. dagen har jag ägnat åt plugg, eftermiddagen åt att fixa saker i skolan och ett träningspass och kvällen har ägnats åt en jäkla massa matlagning. och planerande.

först tar vi det viktiga - träningen. ;)
strax efter fyra anlände jag till gymmet och kroppen var ytterst ovillig att byta om och ge sig i kast med det planerade intervallpasset. två gånger var jag på väg att bara "nej, nu skitar jag i det hääär..." men icke. hade känts bra för stunden och crappy ikväll. efter några minuters uppvärmning och den värsta stelheten borta kändes det bättre och intervallpasset genomfördes som planerat. jag hade bestämt mig för att inte köra på lika hårt som vanligt, utan hålla pulsen någonstans vid 165 slag. hah. det gick väl kanske tre stycken. sen stack det iväg för varje intervall som var kvar - och 165 och 167 och 170 och högsta pulsnoteringen hamnade på 176 slag. hm. så mycket för att "ta det lugnt"... avslutade med nervarvning och sen 10 minuters löpning på bandet och så lite stretch på det. kände mig mycket nöjd med mig själv när jag svettig som en gris och totalt knallröd i ansiktet tog mig hemåt. :)

ikväll har jag bjudit familjen på rotfruktsgratäng med lammskav och kantareller. mycket uppskattat av både mig och dem. dessutom har jag färdigställt ett gäng rostade rotsaker och X antal förgrillade grönsaksgrillspett (som jag fick plocka av spetten för jag hittade ingenting om rymde dem.) OCH hunnit tvätta en välbehövlig maskin med träningskläder. och plugga lite till. ;P

imorgon ska jag ägna morgonen åt gymträning (jag känner redan nu hur trött jag kommer vara. :P) och resten av dagen åt att njuta i parken med mina vänner (solkräm!). på kvällen kan allting hända. :)

Inga kommentarer: