fredag, maj 01, 2009

what you get is what you see.

10:54

godmorgon godmorgon.
från Valborg till första maj, här avlöser partydagarna varandra. or not.

jag vet inte vad det är med mig, jag tror jag tillhör fel norm i samhället. jag älskar mina vänner och jag älskar att umgås med dem, men på senare tid känner jag mig allt mer malplacerad. inte för sällskapets skull (tro ALDRIG det flickor små!) utan snarare för omständigheterna. folk i bekantskapskretsen klär sig typ rockers eller vanligt kvinnlig och fint i klänning och kjol. jag klär mig hiphop i baggy byxor och keps. folk lyssnar på (inte bara, men men mycket) rock. jag lyssnar (inte bara, men mestadels) på hiphop. folk tycks konstant förknippa veckoslut, fester, grillkvällar och högtidsdagsfiranden (typ Valborg och dylikt) med att dricka alkohol. jag är inte särskilt förtjust i att dricka alkohol för att bli packad och har inget emot att ta ett glas vin/något till maten eller nåt, men jag FATTAR inte varför det konstant måste vara alkoholalkoholalkohol. jag sitter där, nykter, i mina stora byxor bland rockers och folk klädda i klänning/kjol och känner mig bara malplacerad. inte bland mina egna vänner, men när det kommer till utomstående som jag bara känner brief eller träffar för första gången och får höra att jag är tråkig som är nykter/men varför då?/amen kom IGEN nu, EN öl?! så blir jag bara trött, tappar all partyfeeling jag eventuellt haft och vill bara gå hem. och känner mig tråkig för det.

ghad.
jag vet inte, det bara känns trist. det känns som jag är åldrad i förtid och inte passar in. min ålder "ska" man ut på krogen varje helg och dricka sig full. jag ser inget nöje i det.


nåja. idag ska jag på födelsedagsbrunch hemma hos Nea som fyller år. släkt x 2 (kusiner från Gnällbältet är här), familj, sol, god mat. vilodag. lite skola och känner jag mig ambitiös ska jag sy en tygpåse. en lugn dag, det vill jag ha.

Inga kommentarer: