måndag, april 27, 2009

rivstart.

22:55

jag har inte fått gjort lika mycket som jag hoppades få gjort med skolan idag, men ändå tillräckligt för att känna att jag kommer någonstans. GusMemma och jag ska sammanstråla imorgon och stämma av lite, vad vi har skrivit och vad som behövs skrivas. heja heja oss. :)

jag avslutade dagens pluggande framför datorn och tog med mig papper och böcker och penna och pluggade på väg till dagens andra träningspass - spinning med Moratösen. bussen fastnade i rusningstrafiken (aldrig hänt förut faktiskt) och jag kom för sen, men hon satt tappert och väntade på mig. efter lite prat och update:s om det som varit sen senast vi sågs skuttade jag upp på ett löpband och sprang lite försiktigt några minuter innan passet skulle börja. jag var med andra ord redan uppvärmd när jag klev in i salen, vilket visade sig totalt onödigt, för därinne var det rena Amazonas djungel. sjukt varmt och kvavt, och det blev inte bättre under Moratösens pass heller. efteråt var jag, trots funktionskläder, helt genomblöt och det lät mycket smickrande "plask" när jag la handen på min mage efteråt. mina kläder hade uppnått en helt ny dimension av "genomblöt". därmed frös jag ordentligt efter passet, eftersom ventileringen var betydligt bättre i alla andra delar av huset. lycko mig fick jag skjuts hem! :D

spinningpasset var, trots tropisk hetta, riktigt riktigt kul. det ÄR instruktören som gör grejen och tur för mig så har jag ju hittat några bra det senaste. hårdrock ur högtalarna när det sticker i fingrarna av mjölksyra - det är fina grejer det! :) pulsen på stabil hög nivå och benen kändes inte alltför tunga och motvilliga. jättenöjd. :)

kvällen har ägnats åt matlagning, förberedelser för morgondagen samt hjälpa Lillebror att planera sin mat (han har försäsong och kom hem helt död och vrålhungrig efter 3 träningspass idag. mellanmål Lillebror!) och hjälpa mamma att lägga upp ett nytt löp-program. imorgon är det som sagt GusMemma och biblioteket, sen ska jag smita hem till Mikkis/Banana och ägna dagen åt att plugga i deras sällskap.

Inga kommentarer: