onsdag, april 01, 2009

himmelsblå.

14:22

igårkvälls matlagning blev så nära ett fiasko det gick utan att bli helt oätbart. jag var hungrig och lite smågrinig redan när jag började laga mat - auberginekompott och marinerad kycklingfilé. fixar med allt och så in med kycklingen i ugnen. döm om min förvåning när kycklingen inte ens är halvfärdig efter 30 minuter i en 225 grader varm ugn - fanskapet måste vara inne en timme innan jag kan äta! (och gissa hur glad och positiv jag var vid det laget...?) det värsta var dock att visst, det var gott, men definitivt inte värt att vänta en halvtimme extra på. tjurigt.

dagens lunch med Lady Hickups i sällskap gick både betydligt fortare och var godare - marockansk kyckling med linser och rotfrukter. mumma. :)

betydligt mindre trött imorse än igårkväll, tur är väl det. vi får se hur levande jag känner mig efter spinningen sen. som avslutning på kvällen står det hiphop på schemat - jag fick hänga på en annan klass eftersom JAG ÄR I SPANIEN! på söndag. :) lär nog vara rätt fint mörbultad i kroppen ikväll igen, men imorgon bitti är det skolbelagt exarbete, utan jag kan ta en lugn och skön morgon. :)

hmm. imorgon kväll ska bli intressant.

Inga kommentarer: