torsdag, mars 19, 2009

torsdagsfunderingar.

21:20

imorgon = sista dagen jag pendlar till Borås. känns nice. ska bli ljuvligt att äta frukost hemma vid köksbordet igen och inte på bussen. :)

hoppades på att kunna lura ut Lady Hickups på engdagsvandring/kanotpaddling i helgen - så är hon upptagen! sicken stil. :P mamma och jag ska ha en morochdotterkväll på lördag istället; kolla bio och ev. gå ut och äta. jippieyay. :)

jag la allt träningsansvar på mamma idag. kom hem, var sällskapssjuk och tyckte att hon kunde följa med mig till Bunketorp. det kunde hon inte, hon skulle till tippen med pappa, varpå jag började med: "Men mammaaaa!" i bästa 5-åringsstil. till slut fick jag henne ändå att lova att följa med ut efter tippen. då var det kolmörkt, men vi stavade oss ändå två varv runt 2,5:an. det var totalt stjärnklart och skogen luktade våt jord och löv. lovely. :)

under de senaste veckorna har jag hunnit med och ha ett rebound och att träffa en kille. bägge händelserna resulterade bara i att:
1. jag vill ha killar det går att TA i. de kan inte vara för små, det funkar inte!
2. killar ska inte lukta vanilj. nej, nej och åter nej. det är INTE attraktivt.
3. jag började sakna WW igen. ganska naturligt, antar jag. det har inte gått så lång tid (trots att jag försöker inbilla mig det). allt känna både lättare och svårare eftersom han inte är klassificerad in i "puckoexpojkvänner". lättare för att jag inte är bitter och svårare eftersom jag på sätt och vis fortfarande vill ha honom och det vi hade. den där magin. fast det kändes som jag började om igen, så är det inte lika jobbigt som första gången, när han precis gjort slut. smärtan klingar av fortare. det känns bra. det och att jag inte har/behöver ha bråttom.

Inga kommentarer: