onsdag, mars 18, 2009

sitta på bibliotek från 9-16 - bästa sättet att spendera en solig vårdag?

19:49

klockan är inte ens åtta och jag är helt väck. GusMemma ochjag har ägnat dagen åt att ta oss igenom diverse dieter - och det finns fler nutheads där ute än man kan ana. vi har ömsom hånskrattat ömsom nästan gråtit. lite kräkkänslor har det blivit också. men vi jobbade på bra och är i rpincip klara med infon; nu är det bara sånt där lite "skoj småpill" kvar.

resten av eftermiddagen tänkte jag ägna åt att cykla hem min cykel från Lägenheten till Hemma. när jag kom till Mölndals station var jag så uttråkad och hade så ont i baken att jag bestämde mig för att "Cykeln kan stå här ett tag." och sen åkte jag tåget hem.

Banana kommer hem imorgon, Mikkis nästa måndag. all my girls in town again! happyhappy! :D

jag ska fanken börja dra mig mot sängen nu. upp runt sextiden imorgon för att kunna vara i Fristad vid nio imorgon. jisses. jag ångrar inte att vi tog den här VFU:n istället för hälsobutiken, men det är inte roligt att ägna minst 3 timmar/dag åt att pendla fram och tillbaka till Borås. yeye. bara två dagar kvar. :)

min höft verkar så sakteligen vara på bättringvägen (peppar peppar). jag gör så lite som möjligt som belastar och kör på crosstrainer/går stavgång som konditionsträning än så länge. crosstrainer med intervaller i måndags - gympass och dans igår - cykla idag - imorgon ska jag köra stavgång är det tänkt. nästa vecka ska jag köra lite löpning. kanske. jag har liksom inte råd att skada mig nu, mindre än 60 dagar kvar till Dagen D och GöteborgsVarvet. oh, det pirrar lite i magen. :)

alltså - kura ihop sig i en säng?
ja, det låter inte alltför illa. :)

Inga kommentarer: