torsdag, mars 05, 2009

dress up girl.

23:03

äntligen börjat med att göra min t-shirts. bakgrunden är ju att jag konstaterade för några dagar sen att jag på något mystiskt sätt bytt klädstil och därför har väldigt få plagg jag känner mig hemma i nu förtiden. helt plötsligt började det poppa upp t-shirts med snygga motiv i mitt huvud och jag insåg att det inte är någon idé att ge sig ut på stan och leta - jag kommer inte hitta t-shirten som ser ut precis som jag vill eftersom jag redan har en bild av den i huvudet.

alltså valde jag den enklare vägen - eftersom jag vet hur motiven ska se ut så gör jag t-shirtarna själv istället. :) varit på H&M under veckan och inhandlat ett antal bas-t-shirts för typ 50 spänn styck, besökt Panduro idag och ikväll har jag börjat göra slag i saken. hittills producerat ett stycket grå t-shirt med sned urringning över höger axel, lila stickning på sömmen runt halsen och texten "DONT.STOP.THE.BEAT." i lila nere vid vänster höft. sjukt självbelåten just nu. :) (jag lovar att bistå med själviska posebilder i bloggen när jag fått klart några stycken. :))

imorgon ska jag fortsätta pyssla (Disneykvällen blev uppskjuten), köra gympass och troligtvis gå på handbollsmatch - JSM i helgen för Lillebror. jag är högljudd och partisk supporter as always. :)

Inga kommentarer: