tisdag, februari 03, 2009

i väntans tider.

12:57

slösurfar runt på skolbilitoteket i väntan på GusMemma. gruppuppgift till sem B. taggad...! nej. det är mer "städa undan"-mentalitet på mina skolupgifter nu för tiden. längtar tills ex-arbetet sätter igång och jag får börja göra och läsa sånt jag tycker är kul. vi fick btw reda på vår handledare igår - det blev Mr. Pettersson. happy happy. :D

dagen började med att jag vaknade och ville sova mer. damn it, jag sover så illa på nätterna nu för tiden. tror jag var uppe tre gånger inatt. pappa och jag satte i allafall date när vi ska till Lägenheten och hämta alla "stora" saker - säng och bord och möbler. ska bli skönt att bo hemma på riktigt, ska bli skönt att bli av med Lägenheten (känns det nu i allafall. ge mig ett par månader med Lillebror så är jag säkert beredd att gå över lik för att slippa bo i samma hus som han igen. ;P).

styrketräningsutbildning. lite styrkeövningar och stretch, lite stretchföreläsning. rätt lättsmält dag. pratade med Simmaren också om att om han kanske är hemma på lördag så kan jag få massage? vore sååå skönt. mina vader börjar skrumpna ihop som de gör när jag springer mycket på asfalt. we'll see och jag håller tummarna. :)


DANS ikväll!

Inga kommentarer: