tisdag, februari 03, 2009

what your heart desire.

21:48

lång dag. jag och GusMemma fick gjort sem B och sen knallade jag iväg till Banana på en snabbvisit innan jag drog till TFDA och dansade NYC. det blir bara roligare. :D

mycket funderingar på träning och handbollen.
och beslutet är taget - jag lägger ner. inte definitivt och för alltid, men just nu. faller andan på igen, då får jag väl se vad som händer, men just nu har jag ingen gnista, ingen lust. det är inte roligt längre. och bara att ha tagit det beslutet känns läskigt. jag har spelat handboll i över tio år, en stor del av mitt liv har kretsat kring den, jag definierar mig själv som handbollsspelare - what now liksom?
det som varit mitt hjärtas mål i en himla massa år - att bli bäst, att nå elitserien och toppen... det är inte något jag slänger överbord i en handvändning.

jag känner mig lite laglös (nej, det är faktiskt inte menat att vara en dålig ordvits. :P). just den där känslan av att stå utanför det som varit norm för mig nästan hälften av mitt liv - att vara en del i ett lag, fasta träningar och rutiner, kämpa för andra och inte bara mig själv... det gäller mig inte längre och jag har valt det.
men jag tror att det kommer något bra av det här.
man utvecklas inte av idel framgång.
jag måste bara klura lite på vad vill jag med träningen nu egentligen? (och dessutom lägga upp nytt träningsprogram eftersom i rpincip all min träning är grenspecifik för handbollen...)


deep deep. ;)
note om att Stor Bror drog sitt första löppass inför GbgVarvet igår och är rätt mör i benen idag. oooch han stretchade inte. lite får han skylla sig själv. ;P heja heja anyway. :D

Inga kommentarer: