torsdag, december 18, 2008

oceaner.

12:33

jag läser Bus blogg om hur det är att ha sin kärlek med ett hav emellan och jag fick veta igår att det är i princip säkert att William Wallace och Byggare Bob åker till Nord-och Sydamerika i februari och är borta i 4 månander. tja.

och jag vill vara glad och supportive och tycka men det är klart du ska åka! men jag kan inte. jag försöker, men jag kan verkligen inte. jag avskyr förhållanden med distans i. jag har haft min beskärda del, jag vill inte. och jag vill inte vara ledsen inför honom när vi pratar om det, vill att han ska se fram emot att åka och inte oroa sig över mitt mående, så jag är ledsen emellan istället. måttligt smart, men jag vet inte hur jag ska hantera det här riktigt. det är bara en stor klump magen och en värkande hals och jag fattar inte hur jag ska fixa 4 månader. det kommer säkert gå på något sätt. tiden går ju.

det jag är rädd och ledsen för är att vi ska tyna bort med ett hav emellan, där jag inte kan göra något. det är jag rädd för, det opåverkbara som blir med så mycket mil emellan. jag ska försöka se positivt på det här så fort jag kan, men just nu är det mest jobbigt.

Inga kommentarer: