onsdag, november 19, 2008

måndag-tisdag-onsdag.

17:21

jag är lite småstel i hela kroppen efter att ha hoppat på min vanliga träningsgvecka igen efter matchen i söndags där jag sprang mer eller mindre konstant i 46 minuter (jag fick vila två minuter varje halvlek - den andra halvleken berodde det på att jag blev utvisad. :P). började veckan med att landa med knäet först i backen under måndagsträningen --> knäet är blått på lite random spots och lite småsvullet och om det hamnar tryck på det så skriker jag inombords. det värsta är att det känns rätt gött ändå. säsongen i full gång, kroppen stel och lite små skavanker och blåmärken varstans. det är så jag känner att jag lever. :)

jag var iväg till GusMemma idag för att försöka knåpa ihop något som likar en projektplan, trots att vi fortfarande inte fått gjort vår målgruppsanalys eftersom vår kontaktperson ställde in vårt möte och "återkommer så fort jag kan om en ny tid." ehh yeah. vi har också en deadline att passa? äsch, jag är orättvis. hennes projekt är en anings större än vårt (typ involverar hela Partilles förskoleomsorg) och hon har säkert massor att göra. men ändå. känns surt att liksom komma efter i början. >.< vad som är bra är att GusMemma är bra. vi tycks tänka rätt lika och funka helt okej ihop. lättnad, speciellt med tanke på att folkhälsoarbetet vi ska göra sträcker sig över jul. vi är bägge inriktade på att få det så klart som möjligt innan jul, så vi kan ha hyfsat "lov-ledigt" i alla fall. me like that thought. :)

skönt att kunna vara hemma, äta i lugn och ro och ta det piano ett tag innan jag ska iväg och hämta mina nyinkommna linser (YAY!) innan jag ska iväg och spela match ikväll. (Valhalla sporthall, klockan 20. be there and cheer. ;)) på CPkanten igen, misstänker jag - funderar på att prata lite med S och se om jag kan övertala henne att spela lite kan så jag får komma in på linjen en stund i alla fall. we'll see. problemet är ju dels att jag inte spelar kant i vanliga fall, så jag vet liksom inte hur jag ska bete mig. jag sprang som en dåre på kontring förra matchen... men det var det liksom bara jag som gjorde (pratade med pappa efter förra matchen, lätt upprörd:"Såg du NÅGON annan än jag som sprang på kontring?!" och han, helt lugnt: "Ja... det andra laget.") och då spelar det inte så stor roll för jag får inte bollen ändå. fakking fakk. det blir som det blir. jag ska ha knäskydd på mitt massakerade knä och göra mitt bästa som vanligt. :)

uhh, och så har folk fått för sig att ha en massa party i helgen också. min första lediga helg på över 6 veckor och så ska Kombo ha helt vanligt rajrajparty i Kollektivet och sen dessutom Lovely (som jag inte sett på huuur länge som helst eftersom hon pluggar i Skåne) som skickar glatt sms och vill ha med mig till Gretas och shake:a hela natten. allt jag vill är att ägna min lördag åt att ta en långpromenad, kanske i Bunketorp? laga någon god mat på kvällen och sen gosa ner mig i en soffa med en bra film (och William Wallace?:)). känner mig som världens torrboll och åldrad i förtid. det slutar nog ändå med promenad-mat-film-scenariot misstänker jag.

nej, nu har jag babblat lite väl mycket.
dags att plocka ihop kläder och killer-match-humör och dra sig.
tjing. :)

1 kommentar:

ann|kan sa...

Haha, förstår om du har ont om du landade med knäet i baken, hur vig är du egentligen?? *le oskyldigt*