torsdag, oktober 30, 2008

psykbryt. (nej, jag är int' bitter.)

22:09

ja.
totalt psykbryt fick jag när det visade sig att jag tagit fel på dag och att tentan var idag, inte imorgon, jag hade missat skiten och får vackert vänta till omtentan. då fick jag först en släng av panik&ångest, mumlade: "Åh nej.. åååh nej..!", kollade schemat, bytte humör blixtsnabbt till att bli heligt förbannad, tog upp Boken Som Egentligen Är Ett Mordvapen och slängde den med full kraft in i tvättstugedörren - sen gick jag in till vardagsrummet, satte mig i soffan, begravde huvudet i en kudde och storgrät. jag skrämde förmodligen slag på William Wallacde som fick se sin flickvän gå från normal och glad till ångestfylld, till skitförbannad till tokledsen på mindre än en minut. eloge till honom ändå, för han kom efter, höll om mig och mumlade: "Men älskling... det ordnar sig..." och jag grät som ett barn mot hans axel.

jag lugnade ner mig och blev normal igen efter typ en halvtimme. (Moratösen lyckades ringa precis när jag stod och grät, så jag klickade henne. kände mig taskig, men skickade sms och förklarade. fick tröstande svar tillbaka. glad. :))fått sms från Banana&Mikkis under kvällen och bara det att de bryr sig gör att det känns lite bättre. men jag är rätt bitter fortfarande.

anyways. idag gjorde jag pizza med renskav till lunch och den var det maffigaste jag satt i mig på länge, min mage gillade inte alls det. jag var seriöst mätt fram till klockan ... ja, typ nu. var världens segaste i både knoppen och kroppen hela dagen, somnade i soffan en timme innan jag skulle ut och springa med William Wallace (vilket jag var måttligt sugen på...). jag hann sätta foten utanför dörren innan jag kände att ge mig ut och springa var alldeles rätt beslut. major endorfinutsöndring. det banne mig det som får mig till träningen ibland - jag vet hur bra jag mår när jag väl är igång och efteråt. jag behöver bara komma ut.

imorgon ska jag träna gym, göra spenatsoppa till lunch och sen gå med William Wallace och Gotland till café Villerkulla och förevisa kakbuffén där. sen finns det viss risk att jag blir medsläpad ut på kvällen. och på lördag är det Halloweenfest i kollektivet. det blir en hård helg det här. :)

Inga kommentarer: