måndag, oktober 20, 2008

give me hope Joanna.

22:06

jag hade noll lust och motivation innan handbollen idag och tog mig dit mest på ren rutin. kändes mest pest och pina innan (och den förbaskade snålblåsten och regnet gjorde inte saken bättre...) men döm om min förvåning - det gick riktigt bra och var riktigt roligt, trots att Stormare började med att säga: "Jag tror inte det ger så mycket med så mycket "tänka" idag, så det blir mycket löpning." (nej, vaddå det var lagfest i helgen och de flesta var totalplakata? :P) mina passningar börjar sitta, benen kändes helt okej och försvarstänket kommer igång. sista tio minuterna var rena döden med intervallöpning och höra Stormare gasta: "Spring på 60%! 70%! 80%! 60%!" upprepade gånger fick mig nästan att börja gråta av trötthet. fan så skönt. :)

jag fick dessutom skjuts hem av Li E - vilken ängel. kalla mig svenne med fördomar, men att knalla genom Bergsjön ensam en kall och mörk höstkväll efter klockan åtta känns inte riktigt tryggt i magen.

väl hemma har jag ätit ugnspannkaka med äpple, kokat bruna bönor och ärtsoppa, tryckt i mig ytterligare en kopp koffeinfritt kaffe och kollat på "Toppform". jag blir vansinnig av de där ungarna. jag sitter hemma och gnisslar tänder av ren frustration och tänker: "Era LATA små gnälliga barnungar!" och ändå - det är inte bara deras fel. det är ingen som har sparkat på dem innan, som fått dem att fatta att det är viktigt med sömn, mat och träning. tro fanken att de sätter sig på tvären nu när någon utomstående försöker göra en helomvänding på deras världsbild. de är 16 år, vet bäst och är odödliga. och föräldrarna? vad pysslar DEM med? sätt lösenord på datan/TV:n och sparka ut ungen då! herregud. vette sjutton om det inte skulle införas lämplighetstest för att skaffa barn. ta åtminstone hand om ungen så att han/hon inte blir en börda för samhället. geez. (nu låter jag säkert rabiat. jag tar det.)

jag har läst det jag tänkt att läsa i skolväg idag, jag är nöjd. imorgon blir det lite skriva, lite löpning och sen lunch med William Wallace och Bus på nyöppnad indisk restaurang. :)

1 kommentar:

Gabriella sa...

Läs min blogg, läs min blogg!