måndag, september 08, 2008

han fick hela världen och månen därtill.

09:23

så mycket som ryms i en människa egentligen, så mycket känslor och förhoppningar och drömmar. helgen var bra på så vis att jag fick tillbringa den med min underbara familj och släkt långt ut i Dalslands skogar och åka omkring på små skogsvägar och njuta av naturen och trots att det mer eller mindre spöregnade hela lördagen var det så vackert att det tog andan ur mig. helgen var dålig på så vis att jag var sjuk hela lördagen och mådde fullständigt crappy och gick omkring i en liten bubbla med kommunikationsproblem och knarkade värktabletter. och så fick jag mens. så både halleluja och helvete. :P

när jag kom hem slängde jag in väskorna i lägenheten och satte mig på första bästa spårvagn mot Mölndal och träffade Någon (jag ska skaffa ett bra, passande nick snart. det är inte det lättaste. :P) kvällen slutade med att jag inte orkade åka hem utan bestämde mig för att sova hos farm&farf istället. vi stod nedanför Jättebacken i säkert en halvtimme och försökte säga hejdå - det gick inte bra. :P hade han varit en smula avstötande så hade det var mycket enklare, men så är icke fallet. jag vill bara ta på honom hela tiden.

väl hemma hos farm&farf var jag tassade jag tyst som en mus uppför trapporna och la mig. somnade ganska bums. idag börjar jag inte skolan förräns halv tolv. jag tror det blir höst snart - jag hoppas det. :)

Inga kommentarer: