tisdag, september 16, 2008

glimrande höstsol.

11:47

nej, allt är inte nattsvart humör på mig. det är bara så eländigt tröttsamt att inte känna att jag blir friskare. men det finns massa bra saker som händer också! :)

jag hade en riktigt bra plugg dag igår, och på kvällen ryckte jag upp mig ur min sunkighet, tog en snabbdusch och respektabla kläder på mig och åkte till Haga och fikade med mina flickor. (där Manu fick mig att tappa hakan totalt genom att säga: "Vad äcklig du är som tar av dig skorna på café!" till Banana. ehhh? av alla människor jag känner är Banana definitivt en av de minst äckliga och det påverkas inte av att hon har tok med fötterna och får ont av att ha skor på sig, så hon tar tillfället i akt att låta sina fossingar få lite utrymme. jag blev så paff att jag inte ens kom mig för att säga emot.) det blev lite träningsdiskussioner och även om jag är avundsjuk på dem så är PTdelen av mig JÄTTEstolt över att Banana sprang en mil häromdagen och att både hon och Mikkis gör de övningarna som jag rekommenderat i gymmet. :) efter diverse tjatter det blev det promenad genom höstkallt Göteborg och Banana och jag svävade på våra små fluffiga rosa moln av förälskelse och som hon sa: "Det känns som alla kärlekslåtar handlar om mig!"

jag är glad för att På Riktigt är glad och för att hans träning går bra och att han "ökar som ett sär just nu" och han kommer befinna sig i Göteborg oftare nu än förut. det är bra. och så är jag glad för att det snart är lunch och att jag faktiskt är hungrig. :)

Inga kommentarer: