tisdag, augusti 19, 2008

ljuvlig måndag.

00:27

idag har varit en sjukt bra dag. jag har kvittrat omkring på jobbet som ett annat solsken, byggt om i buktiken och flyttat varor, städat lite och sånt där. det har börjat en ny kille --> jag är inte längst ner i hierarkin längre. ^^

efter jobbet var det Coopertest som gällde med handbollen. jag ville så gärna att det skulle gå bra, jag har slitit med löpningen och jag var tillochmed nervös. värsta felet jag gjorde förra gången var ju att sätta alldeles för högt mål, så jag blev missnöjd fast jag presterade riktigt bra, så det lärde jag mitt till idag - uppnåeliga mål. alltså - 10 sekunder snabbare så är jag nöjd, 15 sekunder så är det över förväntan.
20. 20 jävla sekunder snabbare!
jag spontangrät några tårar när jag fick tillbaka andan och förmågan att tänka något annat än : "Ajaj, mjölksyra, AJ!". så otroligt skönt att få så klart besked att träningen verkligen gett resultat. jag är självbelåten och jättenöjd och glad och har belönat mig själv genom nattliga eskapader mot bättre vetande. jag ska upp halv sju imorgon, men det skiter jag i.

jag känner mig vacker och stark och på snudd oövervinnelig.
det är en bra känsla. :)

1 kommentar:

Gabriella sa...

Johanna vi ska ägna oss åt partytrick imorgon! Ringer dig alldeles snart!!!