tisdag, augusti 19, 2008

higher/lower.

17:50

jag är verkligen en 8-timmars-sömn-människa. ungefär vid lunchtid idag kroknade jag på jobbet och började längta efter att gå hem, inte lite småuttråkad utan verkligen bara JAGVILLHEM! nu är jag trött med snudd på huvudvärk och alldeles öm i fotsulorna. och nej, det har BARA med att göra att jag sov för lite inatt och inte med att jag kombinerade för lite sömn+maxinsats på löpningen. inte alls. (avd. Självförnekelse!)

jag möblerar om och bråkar med hyllorna på jobbet. hittills har två rasat ner (efter att jag fyllt dem med skruvförpackningar, naturligtvis.) jag har rivit mig på händerna, fått en hylla i pannan och när jag skulle få loss en och bankade till med handflatan under den slog jag i den stora musklen vid tummen och fick typ invändigt blåmärke. lite kinkig är jag.

men jag har fritid nu. :) hemma innan jag ska iväg till träningen, det var ett tag sen. :) jag har passat på att laga lite mer mat (kokt blomkål och champinjonstuvning med persilja) och mest andas. dricka chilite.

om någon inom den närmaste framtiden kommer på mig med att försöka tolka sms och såna där dumheter - slå mig. inte en lite bitchslap, utan gärna en rak höger så jag inser mitt stora misstag. tack tack. :)

1 kommentar:

Julia sa...

på en affär faktiskt, i frukt å grönt avdelningen,hoppas på att det går bra.. bara deltid men alltid något jue.. ses snart hoppas jag :)pussii!