lördag, juli 19, 2008

tuffa tider.

14:07

remind to oneself
- nästa gång jag planerar min morgon och drar iväg till gymmet för ett pass, ska jag kolla upp om gymmet faktiskt är öppet när jag planerar att vara där. well, jag antar att ni redan gissat vad som hände mig imorse? :P jag orkade inte ens bli sur. jag bara smålog lite lagom bittert och tog en promenad ner till Lisebergs station och åkte hem istället. när jag väntade på tåget passade jag på att köra igenom teknikövningen pappa gav mig (de stora fönsterglasen funkar lika bra som speglar! :)) och efter att ha blivit totalt utstirrad av ett pojklag i typ 13-14 årsåldern fick jag nog och blängde bistert på dem tills de slutade glo.

körde lite fys hemma i köket istället medans jag väntade på att min lunch skulle bli klar. åtminstonde något vettigt gjort. ska strax iväg till GamlaJobbet - vill inte. hade ett svagt ögonblick förut och tänkte tanken "fejka sjukdom-->sjukskrivning" men det blev bara en tanke.

jag försöker dränka mitt kaffesug i te. det går verkligen urdålig. det är inte det att jag inte tycker om te, utan att jag tycker väldigt mycket om kaffe. olyckligtvis (eller lyckligtvis, det beror på hur man ser det) så har jag fått för mig att vara lite vettig och lyssna på den där lilla rösten i huvudet som ideligen påpekar: "Kaffe är inte bra för dig, du får bara ont i magen." det mest irriterande är att jag vet mycket väl att det stämmer och att den där logikrösten har rätt i 95% av fallen. :P

Inga kommentarer: