onsdag, juli 16, 2008

boom tjacka woah

13:06

som att jag fått ner lite extra luft i lungorna, så känns det. nu ska se här, vad har jag gjort? läst. diskat. gått på promenad. solat. varit inne i Vimmerby och tränat med far&lillebror (vilket var grymt kul btw. jag ska lägga in frivändningar i mitt styrkeprogram igen.) tagit det osedvanligt piano. umgåtts med familj. badat (till alla andras stora förskräckelse - hallå, bra sätt att vakna på morgonen att slänga sig i sjön ju!)
summan av kardemumman - här har det inte hänt mycket.



med tre dagars stillsamt funderande och tänkande i bakhuvudet - jag tror jag oroar mig för mycket (och NU vet jag att På Riktigt sitter och nickar instämmande. se inte så självbelåten ut. :P) jag vet att jag tänker för mycket. det får bli lite mindre nojande och lite mer just do it! över mig i framtiden.

och sanningen är den att vissa meningar går rakt in i hjärtat och att jag tycker grundligt illa om att inte kunna prata med Hon mer. ett enkelt konstaterande.


mina ben har varit okompatibla med mig ända sen i söndags - det börjar reda upp sig nu. konstigt, med ett gympass i benen. well, jag klagar inte.

idag ska jag åka hem. det blir till att slå på telefonen igen. lite motvilligt dock - så sällan som jag är totalt icke-tillgänglig att det är skönt när det väl blir. får se om det hänt något världsomvälvande under tiden. sannolikheten är inte överdrivet stor misstänker jag. :)

Inga kommentarer: