söndag, juni 22, 2008

vad finns det att förstå?

22:20

det blir lite fundersamma dagar när jag inte träffar någon och pratar väldigt lite. in att sort of good way tror jag. imorse vandrade jag i mer eller mindre hällande regn runt Safjället. först försökte jag ta på mig farfs löparskor, men jag kom två minuter hemifrån innan det började blöda på hälen, så jag vände tillbaka, stoppade fötterna i varsin 3-liters plastpåse, drog på mig mina sporttofflor och vandrade iväg igen. gick mycket bättre, även om jag förmodligen såg mer än måttligt geeky ut. :)

oj, nu är det värsta ovädret här.
blixt och dunder och byigt, smattrande regn mot rutorna.
vackert, på något vilt och otämjt sätt.

efter lunch begav jag mig hem igen, för att träffa Hon och och lämna IKEAsaker och vara lite sällskapssjuk. det var bra. Hon är bra. Hon är utan tvekan en av de vackraste människor jag någonsin träffat. inte bara insidan, utsidan också. inte snygg eller söt eller gullig - kvinnlig och vacker. just a statement. :)

eftermiddagen ägnades åt att fika och gå på bio med På Låtsas. vi såg på "The icrediblie Hulk" och sure, den var väl... ok. eller snyggt gjort i alla fall. :P

hmm. jag skulle behöva tvätta min nya vita tröja, men jag vet inte om jag vill utsätta mig för att fösöka tvätta med farm&farfs tvättmaskin igen. den här gången kanske jag inte får upp luckfanskapet alls. oh well, vi får se. :)
jag mår bra. det har varit en bra och lugn helg, det känns som mina batterier är reloaded nu.


oj, vad det blixtrar.

Inga kommentarer: