måndag, juni 09, 2008

love is crazy, pretty baby take it real slow.

21:06

hur kommer det sig att ägglossning kan vara snäppet värre än själva mensen vissa månader? kramp i magen och i korsryggen - visst har jag haft roligare dagar. pain. >.<

tränat med Stor bror i ett solig och lite blåsigt Härlanda. duktiga bror. vill fortfarande springa för fort, men sköter sig och lyssnar på sin PT när jag säger åt honom att sakta ner. ;P. nu har jag anmält mig till Midnattsloppet också, så det är en sak mindre att tänka på.

sen hade jag träning själv också och vad fick vi springa idag om inte Milen. hah, det var länge sen jag feldisponerade en löpsträcka på det viset. :P "Tjoho!" tänkte jag och drog på de första 3 km:arna innan all energi tog slut och jag ville mest dö de nästkommande 3 km. sen gick det rätt bra 2 km där i mitten och sen var det 2 km kvar och jag hade ont i knän, höften, ryggen, fötter och vägrade ge mig och visst kan man springa bara på att jag vill jag vill jag vill! ett tag, även om det inte är någon Runner's High man går på precis. :P när jag äntligen kom fram mådde jag nästan illa och ville bara ha kolhydrater i någon form. tur att jag planerar bra nog för att ha mat med mig efter träningen. :)

well. promenerat lite för att få bort mjölksyran, sett till att strectha benen ordentligt (Hon masserade mina ben &vader i fredags, tror jag, och nästan fnissade ibland, typ: "Det är som en puckelpist av knutor här!" --> jag har insett att jag måste lägga ner tid på ordentlig stretching framöver.) och fått i mig ordentlig kvällsmat. eftersom jag ska leka PT åt Banana vid åtta imorgon ska jag bädda ner mig i sängen nu. fridens. :)

Inga kommentarer: