måndag, juni 09, 2008

dagens lycka.

13:52

jag kan inte förstå att jag har glömt att informera om följande: Singelnojor is back on track igen! :D
det är så man blir lyrisk för mindre. den enda utomstående som lyckats få mig att konsekvent läsa någon-annan-än-mina-vänners-blogg kontinuerligt och dessutom får mig på glatt och skuttigt partyhumör. :) btw, så ska jag och Banana under sommaren ta oss igenom en antal (7 st i skrivandets stund) klubbar i Göteborg för att äntligen hitta ett ställa där det finns vettig musik att dansa till. inte billig-öl-vin-fylla-hänga-på-sommaren-ställe. ett dansställe för ffs. Valand på fredag är first up, lite löst planerat. sommar, värme, Banana singel jag singel, bägge danssugna as hell - hur illa kan det bli? ;)

På Riktigt är sjuk, så jag ringde för att säga åt honom att skärpa sig och krya på sig istället. ringde och väckte honom. förstår inte hur jag lyckas med den värdelösa timingen? >.<

at the moment @ farm& farf - varit hos optikern och beställt glasögon (4100 kr, AJ!), kramat pappa, ätit lunch samt legat i solen en stund. nu ska jag iväg och handla en sväng och sen hemåt. kanske sover en stund på eftermiddagen jag med. :)

Inga kommentarer: