söndag, juni 08, 2008

lucky to be coming home again.

22:08

jag har varit i Skatås och gått 5:an med mina adepter. de är duktigast och jag är stoltaste PT:n ever. :)

på något sätt landat lite av att vara i föräldrarhemmet i eftermiddag. djupa andetag, söndagsmiddag med hela familjen samlad.

sitter hemma i stor vit herrskjorta, nyss ätit äpplegröt med mjölk och macka. mjölken skar sig, jag tror det är ett tecken på att jag behöver köpa ny mjölk nu. saker och ting har en slags evighetslivstid i min kyl - nyss nämnda mjölk har bäst-före-datum 30 maj, men varken smakar eller luktar illa, så jag äter av den utan problem. himmelen är alldels rosa med spunnet socker-moln. jag har diskat upp grötskålen och släckt ner i lägenheten, sitter med öppet fönster i halvrosa-orange mörker och känner att jo, jag är trött. trött i kroppen och trött mentalt. in a good way though.

what to say more?
för mycket för fort och trots allt tycker jag att det är roligt och kan inte låta bli att le åt att vi är såpass synkade att vi börjar känna att "Nej, stopp!" samtidigt och både Hon och jag är nöjda och glada med hur det är och blev - att visst, det är synd att det inte funkade, men punkt. och det är bra som det blev med. ny vän är trots allt något av det mest värdefulla man kan få.

imorgon ska jag åka till farm&farf - på vägen ska jag kika in hos min optikern och beställa mina nya glasögon. på kvällen ska jag springa med bror och sen ha handbollsträning. :)

Inga kommentarer: