tisdag, juni 10, 2008

it starts in my toes, makes me crinkle my nose.

22:59

idag, när Banana och jag gick mot hennes jobb, så lokaliserade vi i våran väg två barn/ungdomar som stod och pratade med folk om att byta elbolag. olyckligtvis stod dem direkt i vår planerade gångväg och jag stönade lite tyst: "Åh neeej..." men vi styrde kosan rakt fram. en av killarna sökte ögonkontakt, tog ett steg framåt öppnade munnen och sa (till min yttersta förvåning): "Vill ni ha godis?"
okej. jag var med på att han skulle säga: "Har du hört talas om GodEl?"/"Får jag fråga vilket elbolag du har?"/något annat försäljartrams, men jag var inte med på "Vill ni ha godis?" det slutade med att jag råkade skratta honom rätt upp i ansiktet innan jag lyckades samla mig och pressa fram ett: "Hmm, nejtack." (till saken hör ju att jag äter godis väldigt sällan. han hade förmodligen lyckats bättre om han hade frågat om jag ville ha ett par strumpor. eller en sopskyffel. eller nåt annat, bara inte godis. :P)

jag åkte iväg till Allum lite tidigare än träningen krävde och har införskaffat ett par sporttofflor, modell Umbro. jag älskar dem, dem älskar mig, vi lever i ett lyckligt förhållande. de var inte ens särskilt dyra. :)

träningen idag gick också bättre. inte bra nog för att jag ska vara nöjd, men bättre. mitt tänk börjar så sakteligen ändras och jag försöker hela tiden se och sätta saker i sammanhang så jag vet hur jag själv ska agera när jag hamnar i de situtionerna. inte så mycket boll idag, mest benfys. kändes bra med en mil i benen efter igår. :P imorgon är det jobb, sen träna rehab och ragga på kvällen <3 och avsluta med att leka PT åt bror. sen gå hem och dö av trötthet i min säng. :)

Inga kommentarer: