torsdag, juni 12, 2008

solstrålar strilande genom persienner.

10:49

idag är jag en nöjd PT med magen full av scones av fruktsallad. igår var jag en ytterst förbannad PT som satt och väntade på bror som kom en timme efter utsatt tid till Fysiken. jag talade om att "En gång okej, men nästa gång väntar jag inte." och sen var det bra med det och överspelat. han gjorde det inte med mening och onödigt att vara arg mer än nödvändigt. :) (jag överväger dock att skälla på honom inför varje träningspass ändå numera, för passet efteråt gick väldigt bra. :))och idag var det Bananas tur. vi joggade till Kviberg och en bit runt och duktig flicka. de är så duktiga bägge två. :) Banana påpekade dock under turen att visst är det jobbigt för henne och Bror, men det är nog värst jobbigt för mig som planerar och vrider och vänder på in tid och tränar med dem, utöver min egen träning och jo, så är det kanske, men.. men... det är ju så roligt. :) och turligt nog har jag ju både vanan inne att träna mycket och vettet att vila ut på helgerna. vi sköt på vår dansa-på-Valand-kväll till typ nästa helg - jag känner mest att jag behöver lugna dagar och många sovtimmar i helgen och hon ska på födelsedagssak på lördag. enklast att putta upp det en vecka. :)

mitt jobb igår var, hör och häpna, rena nöjet. jag började åtta och vad installerar sig i kassan mittemot klockan nio om inte ett sommarjobbande drop-dead gorgeous litet lammkött till ögongodis? åh jo. :D då denne till och med visade sig vara hyfsat trevlig hade jag en av de bästa arbetsdagar jag haft pålänge. glad och nöjd satt jag i kassan som ett portabelt solsken och i princip kvittrade till alla kunder jag fick och hade jag inga kunder, ja, då kunde jag ju sitta och glo oförskämt öppet på andra sidan gången. :) ah, livet är härligt ibland. :)

jag ska handla på vägen hem och har just inte så mycket mer planerat. kanske bakar något. kanske lagar lite mat eller bara sitter hemma och läser bok. noll att göra innan handboll ikväll. tjoho. :D

Inga kommentarer: