måndag, maj 19, 2008

Fröken Superkompensation.

22:28

meh. det är ungefär så pigg jag känner mig nu. meh.

jag ska återge mig lite grann. jag åkte iväg till skolan efter lunch med pappa och jobbade grupparbete med min grupp (vilken har numret sex. alltså grupp sex. jag och Banana skrattar åt det. ^^). vi diskuterade och det gick bra. efter rätt mycket flamsande i slutet bestämde vi oss för att förlägga det sista pillet och planeringen av redovisningen till onsdag och torsdag. sen i princip sprang jag därifrån för att hinna med att åka med pappa och Liten Bror till Rosendalshallen så jag skulle slippa åka buss. jag hann. :)

i Rosendalhallen hängde jag en halvtimme innan jag bytte om och gick till Härlanda tjärn. innan dess hann jag upprepande gånger bli full i skratt när jag kika på RIK:s herrlag som hade träning nere på planen. det är ett ganska ungt lag, med många kaxiga unga killar, och de.. de går inte. de liksom svassar fram. och det ser så roligt ut.^^ skickade sms till pappa och undrade: "Varför lär ni inte ut gångteknik istället för löpstil? Jag har nog aldrig sett så många svassande pojkar på samma ställe.^^" och han svarade: "Har bara hunnit till svassteknik än. :P" och där stod jag och fnittrade. :)

löpningen idag var helt amazing. terränglöpning 7,5 km, upp på Getryggen och jag tog rygg på vår tränare och efter ett tag kunde jag inte låta bli att tänka: "Kan han inte springa lite fortare?" jag känner mig som Fröken Superkompensation. :) jag och Principen om belastning, anpassning och progression är mycket nära vänner nu, jag funderar seriöst på att fria.

nu är jag helt slut ändå såklart. :) det var svinkallt när jag skulle hem och jag frös så jag nästan skakade när jag stod och väntade på bussen i Brunnsparken (ja, jag hade bytt kläder efter löpningen. kallt ändå.) och när jag kom hem till farm&farf slängde jag ifrån mig väskan, drog helt sonika av alla träningskläder som hamnade i en fin hög i hallen, in i duschen, varmt vatten på och så stod jag med duschen ovanför huvudet och tinade upp mig. efter ett tag återkom min kroppsvärme. ljuvligt. :)

annars har jag lagat mat till imorgon. jag ska skriva något lagom hotande och sätta på mina burkar så att ingen av "misstag" äter upp det. imorgon blir det paddling i Vattlefjäll med skolan och så hem, byta kläder och inneträning med handbollen på kvällen. tur att jag har någon fritid. ^^

natti. :)

Inga kommentarer: