tisdag, maj 20, 2008

kanotpaddling och wowkänsla.

22:50

vid intresse om mitt kroppsliga tillstånd, se första meningen i förra inlägget.

idag - kanottur med skolan och allt började med att åka mitt ut i ingestans med spårvagn 4 för att hitta Angered C. det gick riktigt bra. :) sen hittade jag min klass också, samt rätt buss. i samlad hop knallade vi till Vättlefjäll, kasserade ut kanoter och efter lite om och men och prat och praktiska saker (där vi fick försöka på bästa mjöliga sätt överrösta en annan klass med småbarn som hade friluftsdag) så blev vi ihopparade,smög i kanoterna som indianer och började paddla. rättelse - försöka paddla. speciellt det där med att styra var sju resor svårare än det verkade. :P hela dagen var i vilket fall mycket bra. solsken, lite blåst (som visade sig bli motvind på hemvägen.. lagom kul.) och vid lunchtid när vi hade stannat till dammade en av pojkarna av sina scoutkunskaper och gjorde upp en stor och fin eld. på hemvägen var vi måttligt pigga och ville mest bara åkaaa heeem, så vi paddlade det fortaste (nåja.) vi kunde, i motvind som sagt. jag känner redan nu den annalkande träningsvärken i ryggen. :P

efter att ha lämnat av kanoter, diskat ur dem osv. hoppade vi på buss och spårvagn hem igen. jag hann hem, byta kläder, packa ner matlåda och iväg igen, den här gången till handbollen. fick med mig både grupparbete och bok jag ska läsa för bokrecension och satt och pluggade, så pigg jag nu var (inte särskilt kan jag meddela) på bussen.

väl i Lexby var det klädprovning. i och med att vi bytt sponsor inför säsongen ska nya matchställ, träningsställ, och divserse prylar provas ut. rätt kul att se två omklädningsrum fulla med tjejer som förgäves försöker spegla sig för att se hur man tar sig ut i vilken storlek. Becka tyckte: "Men vad är det här, jag spelar inte handboll för att vara snygg!" och jag tyckte: "Lycka till med den inställningen när du står mitt i ett tjejlag med en spegel inom synhåll." och hon bara flinade tillbaka. i slutändan är det klart hon har rätt, men det är svårt att inte bli lite fåfäng när man provar kläder. :P

träningen idag var fys, fotarbete, mjölksyra och lite försvar-spelövningar. en övning skulle vi träna tempoväxling i stegisättning. när det var min tur studsade jag först fram, tvekade, vände tillbaka och Älgen och MLI måste sett hur det knakade i huvudet på mig, för de ropade efter mig: "Tänk inte så mycket, bara GÖR det!" och det var bra sagt. :) efter ett tag kom Kenta och skrek åt mig: "Du går fram emot dem och stegar, men det HÄNDER! inget!" och då blev jag ihopbitet förbannad och gick fram och tryckte ifrån ordentligt och OJ! kan jag göra så?! :O wowkänsla. :)

hemma sent. alldeles rosig om kinderna efter att ha varit ute i solen hela dagen. torra händer. trött men nöjd med dagen. nöjd med träningen, att jag inte känner mig lika bortkommen på saker jag känner att jag inte riktigt behärskar. :)

godnatt.

Inga kommentarer: