torsdag, april 03, 2008

a day with a prrr.

15:48

jag har varit duktig de senaste dagarna och gått och lagt mig i tid (vilket är mellan 22-22.30. i min värld.). detta innebär nu idag ett mycket utvilat och piggt jag som glatt promenerade hem från skolan i strålande solsken under klarblå himmel och blev toksvettig. yeye. man kan inte lyckas med allt här i livet. :P

idag har jag lagat mat, efter recepet (jamen typ.) och med mer än fyra ingredienser. igårkväll lagade jag också mat, men det bestod avstekt äpple, lök, kyckling och lite kokosmjölk. 4 ingredienser totalt. 6 om man räknar salt och ris. :P jag är inte så bra på där med avancerad matlagning (alltså matlagning med mer än 6 ingredienser) eller planera mat i förväg. å andra sidan verkar jag inte lida av det än så länge, så vem bryr sig? :)

min skoldag idag var bra. jag trodde att jag hade tappat bort Josefin igår och eftersom jag nyligen varit fly förbannad över att min cykel blivit stulen fanns det liksom ingen ilska kvar över att bli arg över att hon var borta. jag konstaterade bara stillsamt och ledset: "Jamen fa-aan då!" och ställde in mig på att köpa en ny idag. under föreläsningen idag undrade en av mina kursare om det var någon som saknade en iPod? och jag påpekade att ja, det gjorde jag! och sen tog hon fram min iPod och då skrek jag av lycka och alla vände sig om och stirrade på mig. då försökte jag förklara mig genom att förklara att jag har emotionella kopplingar till den här prylen. jag har döpt henne till och med! men det fick bara dem att titta mer underligt på mig :P summan av kardemunnan - Josefin is back. halleluja och jippie. :) lunchen spenderade jag med mina tjejer. Mikkis och Banana har börjat med South Beach-dieten och jag retade Banana för att hon inte får äta bröd (hon är helt tokig i bröd. in a good way. :))och hon mobbade mig för att min mage knappt tål kaffe eller rött kött nuförtiden och båda skrattade och ingen blev ledsen. det är vänskap det. ;)

nu ska jag få i mig mellanmål och sen lägga mig på sängen och slappa en stund.
tjing. :)

Inga kommentarer: