onsdag, april 16, 2008

And we are leaving some things unsaid.

11:33

igår gick jag hemifrån runt tio över åtta på morgonen och kom hem tio över tio på kvällen, mordisk och nästan gråtfärdig av lika delar ilska och trötthet. okejdå, gråtfärdigheten berodde mest tröttheten och mordiskheten på Västtrafik som stoppade min spårvagn en hållplats innan hemma och förklarade att: "Vi kör i inte längre, det är spårarbete här framme." och allt jag ville var att komma heeeem. inget annat val än att börja gå. kom hem. slängde demostrativt mina saker i en hög på golvet. gick och la mig. somnade ganska omgående.

idag fyller fröken Banana år. GRATTIS SÖTNOS! <3
jag, Manu och Mikkis har samarbetat nu på morgonen - Mikkis lurade iväg henne till gymmet, Manu och jag bröt oss in i hennes lägenhet med lånade nycklar och dukade upp värsta överraskningsfrukosten med massa nybakt bröd och kaffe och grejer. och lemonpie till efterrätt. Banana hem ---> massa överraskad. det var lätt värt att gå upp halv sju imorse för att se hennes glada leende. :)

idag är det massage vid halv ett - lycka för mina ömma stackars träningsvärkande muskler. klockan 15 kommer mamma förbi och vi ska till Skatås. ikväll vet jag inte. :) jag har såndär konstant ömhetskänsla i magen och hår omkring och tycker om de jag brukar tycka om väldigt mycket, så det känns ända ner i tårna. jag vill krama på alla mina vänner, helst hela tiden. jag vet inte om det är solen eller för att jag sover ordentligt eller för att jag äntligen verkar blivit kvitt min förkylning.. men åh, vad jag <3 er. :)

1 kommentar:

Louice sa...

Älskar dig darling! Tack som fan för att du tog hand om mig i söndags. <3
Jag ska hälsapå Gabby på fredag eller lördag ch stannar antagligen över natten, så jag är hemme igen på lördag eller söndag och då vill jag kramas med dig. Massa mycket!

Puss och gull!
<3<3<3