onsdag, mars 12, 2008

those rainy days.

13:34

seg dag. vaknade imorse med noll lust att masa mig upp ur sängen. kom ändå upp med tanken i huvudet att jag och Moratösen skulle ju cykla till skolan, då är det inte schysst stil att låta henne vänta för att jag är trött. :P började laga frukost:
--> rosta solroskärnor i stekpanna
--> under tiden hälla havregryn och rågflingor i skål med salt och kanel och skiva banan över det. precis så gjorde jag, bara det att den här morgonen hällde jag (helt utan förklarlig anledning) rågflingorna i stekpannan istället för i skålen. stod i X antal sekunder och stirrade misstroget i stekpannan - vad hände där?! vad gör jag?!
blev kinkig. slängde det i soporna och rostade nya solroskärnor. därefter förlöpte frukosten utan fler incidenter.

det regnade ute. fick någon hemsk (orealistisk) föraning om att Moratösen var typen som: "Oh, nej, det regnar ute, jag kan inte cykla i regn, mina kläder, min frisyr.. osv osv". inte för att jag trodde det seriöst, men ändå. :P visade sig att det var hon verkligen inte. tack och lov. :)


jag kom hem. jag planerade att träna. min lust försvann när jag hade kommit in och fått varma fötter igen och fått av mig mina äckligt fuktiga&blöta regnkläder. noll träningslust. sparkade mig mentalt i rumpan och gick till gymmet i alla fall. it's a fact - allt är inte roligt alltid, inte träning heller. men det känns bra att ha det gjort. :) nu ska jag packa mjöl och prylar och åka till farm&farf. sen till föräldrarhemmet - har nästan slut på bröd, jag behöver baka nytt, och föräldrarhem = bakmaskin. :)

Inga kommentarer: